Ramen

+32 56 68 70 34

Ramen - Deuren - Garagepoorten

U zoekt een isolerend raam? Dan zoekt u Veisters, specialist in kwaliteitsvolle en duurzame ramen

 

Uw nieuwbouw is bijna af en u zoekt stijlvolle ramen om uw woning net dat tikkeltje extra te geven. Isolerend, hoog isolerend of super isolerend?Bij Veisters vindt u allerlei duurzame PVC- en ALU- en Houtramen.

 

Kiest u voor de strakke moderne lijn van aluminium of de betrouwbaarheid en het esthetisch uitzicht van PVC? Onze ALU-ramen hebben een variatie in profielen met verschillende isolatiewaarden en zijn gebruiksvriendelijk en met ventilatie waar u het wilt. Bovendien zijn onze ALU-ramen milieuvriendelijk en jaren kleurvast. Bij onze ALU-ramen kunt u kiezen uit een volledig kleurenpalet. PVC is erg vriendelijk in onderhoud en blijft jarenlang kleurvast. PVC-ramen gaan langer mee dan hout en zijn minder gevoelig voor temperatuur en vocht. Bovendien hebben PVC-ramen een uitstekende geluids- en thermische isolatie die uw energieverbruik wel met de helft verminderen.

 

Onze ramen en deuren zijn verkrijgbaar in de massa, folie of gelakt in alle kleuren en structuren.

IGLO ENERGY PVC IGLO ENERGIE


het beste wat bestaat als het gaat over energiebesparend, modern design en technologische vooruitgang die beantwoordt aan de strenge eisen van de markt.


Dit venster onderscheidt zich door de laagste coëfficiënt van warmteoverdracht, wat neerkomt op 0,6 W/(m2K), een absoluut record in termen van energie-efficiënte ramen. Het venster heeft een innovatief sluitsysteem dat de beste prestaties met betrekking tot de energie-efficiëntie garandeert.


Dit is de eerste oplossing van dat type die is uitgerust met de centrale pakking uit geschuimd EPDM. IGLO ENERGY is een investering in de hoogste kwaliteit en de hoogste mate van efficiëntie.


MB-70 


is een modern aluminiumsysteem bedoeld voor realisaties van design bouwelementen met hoge thermische en akoestische isolatie. Het profiel heeft een driekamerstructuur, voorzien van thermische bruggen. De inbouwdiepte van de raamprofielen is gelijk aan 70 mm (frames) en 79 mm (raam), en voor deuren: 70 mm (frame) en 70 mm (deur). Dergelijke diepten van raam- en kozijnsecties geven het effect van een vlak oppervlak aan de buitenzijde na het sluiten.

Veisters bvba

Kortrijkstraat 61, 8550 Zwevegem

BTW nummer 0543.601.559

 

Telefoon:

+32 56 68 70 34

Copyright @ All Rights Reserved