Deuren

+32 56 68 70 34

Ramen - Deuren - Garagepoorten

U zoekt een deur? Kies voor Veisters, uw specialist in kwaliteitsvolle en duurzame PVC-, ALU- en houten deuren


Een deur is meer dan alleen maar een toegang tot uw huis. Een deur staat ook voor esthetica, isolatie en veiligheid. U wilt een woning waarin u zich veilig voelt? U wilt een deur die past bij de architectuur van uw huis? U wilt een deur uit duurzaam en kwaliteitsvol materiaal?


Bezoek Veisters, uw betrouwbare specialist in het maken en plaatsen van deuren.

Bij Veisters gaan design en kwaliteit hand in hand.


Veisters denkt aan uw veiligheid en wooncomfort. Onze PVC-deuren zijn extra inbraakbestendig. Onze Zendow#neo profielen zijn versterkt met gegalvaniseerd staal en de sluitplaten zijn beschermd met een bijkomende centrale barrière, een extra hindernis die ongewenste bezoekers buiten houdt. Zendow#neo deurprofielen bieden u bovendien een ongeëvenaarde thermische en akoestische isolatie, zodat u thuis tot rust kunt komen. Veisters is wereldleider onder de fabrikanten van ramen en deuren voor de productie van profielen: onze nauwgezette kwaliteitscontroles leverden ons het ISO 14001-certificaat en het NF-label op, en onze inspanningen op het vlak van milieubescherming zijn algemeen erkend.


Veisters denkt ook aan design, het oog wil immers ook wat. Op het vlak van design overtreft ons gamma de hoogste verwachtingen door het gebruik van slimme kleuren en hedendaagse lijnen die bij alle stijlen passe. U vindt bij ons PVC-schuifdeuren, deuren op maat (in de draairichting die u kiest, met of zonder hor) tegen een opmerkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.


Wij ontwerpen deuren voor elk interieur, zodat u zich écht thuis voelt.

MB-70


MB-70 is een modern aluminiumsysteem bedoeld voor realisaties van design bouwelementen met hoge thermische en akoestische isolatie. Het profiel heeft een driekamerstructuur voorzien van thermische bruggen. De inbouwdiepte van de raamprofielen is gelijk aan 70 mm (frames) en 79 mm (raam), en voor deuren: 70 mm (frame) en 70 mm (deur). Dergelijke veronderstelde diepten van raam- en kozijnsecties geven het effect van een vlak oppervlak aan de buitenzijde na het sluiten


Contacteer ons vandaag nog voor een gepersonaliseerde offerte voor ramen of deuren! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veisters bvba

Kortrijkstraat 61, 8550 Zwevegem

BTW nummer 0543.601.559

 

Telefoon:

+32 56 68 70 34

Copyright @ All Rights Reserved